Mostly Autumn naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Mostly Autumn naar de Nieuwe Nor
Mostly Autumn naar de Nieuwe Nor

Mostly Autumn, een band die niet meer is weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap, komt naar Heerlen. Het pure emotionele gitaarwerk van Bryan Josh doet sterk denken aan gitaarhelden als David Gilmour en Steve Hackett. Hun laatste album “Sight of Day” werd lovend ontvangen.

Mostly Autumn is afkomstig uit het Engelse York en werd in 1996 opgericht door zanger en gitarist Bryan Josh. Geïnspireerd door groepen als Genesis en Pink Floyd weet de band in de loop der jaren een eigen sound te ontwikkelen. Kenmerkend voor Mostly Autumn is het progfolkgeluid. Keltische invloeden worden gecombineerd met symfonische, melodieuze passages en heavy elementen. Naast Bryan Josh bestaat de band uit zangeres Olivia Sparnenn, toetsenist Iain Jennings, gitarist en zanger Chris Johnson, Angela Gordon (dwarsfluit, zang en toetsen), bassist Andy Smith en drumbeest Henry Rogers.
 De band maakt albums sinds 1998 en we zijn nu zo’n dikke 12 studio albums verder, naast diverse live en complicatie-albums.

Mostly Autumn
Datum: 2 oktober
Zaal: Nieuwe Nor

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek