Refused naar 013

Ticketmaster
Refused naar 013
Refused naar 013

“Can I scream?!” YEAAAH, Refused is terug in 013! Nadat de superinvloedrijke Zweedse hardcore-punkers in 1998 uit elkaar gingen omdat ze niet bepaald de eer kregen die de groep verdiende, beleefde de band zijn hergeboorte in 2012. Want door de jaren heen kwam men er toch wel achter: albums als ‘Songs To Fan The Flames Of Discontent’ en natuurlijk ‘The Shape Of Punk To Come’ blijken toch wel meesterwerkjes. De eerste clubshow van de reünie toentertijd was in 013, alwaar ze lieten zien live nog even scherp te zijn als in 1998. En Dennis Lyxzén heeft nog steeds de moves en het ongekende uithoudingsvermogen. Inmiddels is Refused twee (uiteraard zeer politiek getinte) albums verder, ‘Freedom’ en laatste worp ‘War Music’, en is bekend gemaakt dat ze de soundtrack van de grote gamerelease ‘Cyberpunk 2077’ gaan schrijven. Refused Is Fucking Dead? We dachten het niet!

Refused
Datum: 20 mei
Zaal: 013

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek