The Doors Alive naar Grenswerk

Ticketmaster
The Doors Alive naar Grenswerk
The Doors Alive naar Grenswerk

The Doors Alive komen terug naar Venlo! De band uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nr. 1 tribute band van die legendarische groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! Natuurlijk spelen The Doors Alive alle grote hits van The Doors, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ ‘The End’ ‘Love Her Madly’ en ‘Riders On The Storm’ en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de beleving compleet te maken.

Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Over de hele wereld hebben The Doors Alive dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht! The Doors Alive wisten in 2017 Grenswerk nagenoeg uit te verkopen.

The Doors Alive
Datum: 18 september
Zaal: Grenswerk

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek