The John Hackett Band naar de Bosuil

Ticketmaster
The John Hackett Band naar de Bosuil
The John Hackett Band naar de Bosuil

Met een achtergrond in zowel de rock als in de klassieke muziek beschikt John Hackett over een zeer divers oeuvre. Invloeden uit beide muziekstijlen typeren The John Hackett Band, van geweldige gitaarsolo’s van Nick Fletcher tot de betoverende wijze waarop John zelf de fluit bespeelt.

John Hackett startte zijn carrière in de band van zijn broer en zij verschenen samen op verschillende albums sinds de jaren ’70. In 2004 bracht hij met Velvet Afternoon zijn eerste solo-album uit. Hierop was hij te horen met pianiste Sally Goodworth. In 2012 begon zijn samenwerking met Nick Fletcher en samen brachten zij twee albums uit, op de eerste was eveneens Johns broer Steve Hackett te horen. In 2016 vormden John Hackett en Nick Fletcher samen met Duncan Parsons en Jeremy Richardson The John Hackett Band. Samen brachten zij in 2017 een album uit, genaamd We Are Not Alone. Al met al is dit een zeer diverse band met invloeden uit verschillende muziekstijlen, zeer de moeite waard dus!

The John Hackett Band
Datum: 20 september
Zaal: Bosuil

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek