Tower of Power naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Tower of Power naar De Oosterpoort
Tower of Power naar De Oosterpoort

In de jaren zeventig stond de orkestrale funk- en soulband Tower of Power bekend als één van de meest opwindende soulbands ter wereld. Met ruim veertig jaar ervaring in stomende funk en soul staat Tower of Power garant voor een dampende en denderende liveshow!

In de jaren zeventig speelde de band onder andere met Sly Stone, Creedence Clearwater Revival en Smokey Robinson voordat ze zelf naam maakten als hoofdact. De virtuoze muzikanten van Tower of Power zijn inmiddels wereldberoemd en gewilde gastmuzikanten voor onder andere Santana, Elton Jon en Rod Stewart. Tower of Power’s 50e jubileum album, Soul Side of Town, hield de reputatie van de legendarische band niet alleen in stand, maar versterkte hem juist. Dat beloofd dat voor het nieuwe Step Up, wat deze maand uitkomt!

Tower of Power
Datum: Dinsdag 10 november
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek