Bökkers naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Bökkers naar Tivoli Vredenburg
Bökkers naar Tivoli Vredenburg

Na 20 singles, 7 albums en meer dan 1000 optredens komt er een einde aan het losgeslagen gezelschap Bökkers die zich in een aantal jaren ontwikkelde tot één van de succesvolste Nederlandse rockbands van de laatste jaren. Al jaren tourt deze Sallandse rockformatie langs de uithoeken van ons land om daar een dampend feest te bouwen met stevig doorbeukende dialectkrakers als Annie Uut De Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet en Iederene Hef Een Reden. De laatste tour van het viertal zal ook langs Utrecht komen. Dit zal een ‘Best Of Tour’ zijn van alle 7 albums die de band de afgelopen jaren uitbracht.

Bökkers
Datum: 10 december
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek