David Ryan Harris naar Paradiso

Ticketmaster
David Ryan Harris naar Paradiso
David Ryan Harris naar Paradiso

De carrière van de gitarist, singer-songwriter en producer David Ryan Harris kent vele gezichten. Voornamelijk bekend van zijn werk als vaste gitarist in de begeleidingsband van John Mayer en Dave Matthews, maar daarnaast houdt Harris er ook een langlopende solocarrière op na. Naast een uitstapje naar rock met zijn bands Brand New Immortals en Follow for Now, staat Harris nu solo zes albums sterk (waarvan ‘Songs for Other People’ zijn laatste wapenfeit is uit 2017). Het geluid van Harris laat zich omschrijven als ‘acoustic rock & soul’ met hier en daar ruimte voor een ballad of de blues. Voor liefhebbers van Marc Broussard, Gavin DeGraw en John Mayer.

David Ryan Harris
Datum: Woensdag 10 juni
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek