Maykel Blanco y su Salsa Mayor naar de Melkweg

Ticketmaster
Maykel Blanco y su Salsa Mayor naar de Melkweg
Maykel Blanco y su Salsa Mayor naar de Melkweg

Maykel Blanco (Cuba) komt naar Nederland met zijn band ‘Salsa Mayor’! Hij is een van de populairste en meest veelbelovende artiesten en wordt in één adem genoemd met topbands uit Cuba zoals Los Van Van en Havana d’Primera. En het is volkomen terecht dat deze getalenteerde jonge Cubaan in korte tijd een grote bekendheid is geworden in de Cubaanse Timba-scene. Zijn vorige show in de Max twee jaar geleden was al een groot feest, en afgelopen zomer was hij terug met maar liefst twee nieuwe albums. Maak je klaar voor een zomeravond vol heerlijke nieuwe songs in de onweerstaanbare sferen van Cuba!

Maykel Blanco y su Salsa Mayor
Datum: 19 juni
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek