Nils Frahm naar Paradiso

Ticketmaster
Nils Frahm naar Paradiso
Nils Frahm naar Paradiso

Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar grandioos succes mee had en heeft. De in Berlijn wonende componist en pianist gebruikt zijn instrument op een onconventionele manier, en mixt het geluid daarvan met elektronica, minimale muziek en ambient.

Zowel liefhebbers van klassiek als pop lopen weg met zijn muziek, en of live-optredens dan plaatsvinden in intieme jazzclubs of in grote festivaltenten doet er niet toe: toehoorders zijn zonder uitzondering muisstil om te genieten van zijn neoklassieke repertoire. Op het podium wordt Frahm omringd door een grote variatie aan instrumenten, waarmee hij elke bezoeker als het ware een kijkje in zijn studio studio. Het resultaat is een adembenemend en betoverend concert, elke keer weer.

Het meest recente album ‘All Melody’ verscheen in 2018 en werd in datzelfde jaar en 2019 opgevolgd door de ‘Encores’ EP’s 1, 2 en 3. In het kader van deze releases presenteerde Paradiso in die periode drie concerten van Nils Frahm in Paradiso en één in AFAS Live. In 2020 werkt Nils Frahm vanuit zijn studio in het Berlijnse Funkhaus-complex aan nieuwe projecten. De optredens in Paradiso in maart 2021 gaan ongetwijfeld weer een heel nieuwe dimensie van de muzikant blootleggen.

Nils Frahm
Datum: 14 en 15 maart 2021
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek