NOOK & SPUIT11 naar de Melkweg

Ticketmaster
NOOK & SPUIT11 naar de Melkweg
NOOK & SPUIT11 naar de Melkweg

De fijne, zorgvuldig gecomponeerde tracks van NOOK raken je in je hart en al je zintuigen, en de drie dames van Spuit11 breken daarna zó hard de tent af dat dit misschien wel het einde van de Melkweg betekent. Neem dus geen risico en wees onderdeel van een legendarische avond.

NOOK is een project van Anouk Leijenaar. Anouk schrijft en produceert ze haar eigen muziek, met voorbeelden als Jack Garratt, Billie Eilish en James Blake. Hun werk kenmerkt zich door minimalisme en contrast, twee aspecten die Anouk ook in haar eigen werk inzet. Minimalisme dwingt de artiest zichzelf te begrenzen en to the point te komen. In combinatie met grote contrasten en veranderingen leidt dat de luisteraar naar het onverwachte. De muziek dringt zich aan je op, net als echte emoties dat doen. En dat is wat NOOK wil bereiken met haar werk: niet alleen haar verhaal overbrengen, maar de luisteraar laten stilstaan bij dat van zichzelf.

SPUIT11 neemt u mee naar een land far, far, away. Fasten die seatbelts! Leuk, gezellig, grappig, slim, knap, stoer. Deze drie chick zijn het allemaal. Ze stoppen hun levens en gedachten in de SPUIT11-machine en boomshakalaka’, aanschouw: de Nederlandstalige techno/hiphop die je leven zal veranderen.

NOOK & SPUIT11
Datum: 19 mei
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek