Tom Russell naar Bitterzoet

Ticketmaster
Tom Russell naar Bitterzoet
Tom Russell naar Bitterzoet

Tom Russell is een ware alleskunner. De Amerikaan schildert, schrijft en is boven alles een echte liedjessmid. Zijn oprechte Americana en folk hoor je op de vele prachtige albums die Russell door de jaren heen maakte. Zijn nummers werden ook opgenomen door artiesten als Johnny Cash, Doug Sahm en Nanci Griffith. Vorig jaar bracht hij nog zijn meest recente en uitstekend ontvangen album ‘October in the Railroad Earth’ uit.

In 2015 werd hij onderscheiden met de prestigieuze ASCAP Deems Taylor Award voor zijn excellentie in muziekjournalistiek. De poëet Lawrence Ferlinghetti omschreef Tom als volgt: “He is Johnny Cash, Jim Harrison and Charles Bukowski rolled into one. I feel a great affinity with Tom Russell’s songs, for he is writing out of the wounded heart of America.”

Tom Russell
Datum: Vrijdag 20 november
Zaal: Bitterzoet

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek