Watkins Family Hour naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Watkins Family Hour naar Paradiso Noord
Watkins Family Hour naar Paradiso Noord

Watkins Family Hour is een bluegrass-project onder leiding van Sean en Sara Watkins. De broer en zus werden in de jaren negentig bekend met de akoestische formatie Nickel Creek, waarmee ze de wereld rondtourden, een Grammy wonnen en miljoenen albums verkochten. Vanaf 2002 kregen de twee elke maand een vast optreden in nachtclub en podium Largo in Los Angeles en na een tijdje begonnen ze dit het Watkins Family Hour te noemen. Door de jaren heen veranderde het familie-uurtje in een spontane ontmoetingsplek voor muzikanten, waarbij artiesten als Fiona Apple, Jackson Browne, Dawes en Nikka Costa weleens een set meespeelden. In 2015 vonden Sean en Sara het tijd worden om de nummers te verzamelen en op plaat uit te brengen. Met succes, want ondertussen staat het duo klaar voor de release van tweede plaat ‘brother sister’.

Watkins Family Hour
Datum: Vrijdag 28 augustus
Zaal: Paradiso Noord

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek