Ghostpoet naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Ghostpoet naar Paradiso Noord
Ghostpoet naar Paradiso Noord

Ghostpoet, de uit Londen afkomstige dichter/zanger, komt dit najaar weer terug naar Amsterdam. Ghostpoet brak in 2011 door met zijn album ‘Butter Blues & Melancholy Jam’, dat bovendien tot tweemaal werd genomineerd voor een Mercury Prize. Zijn muzikale veelzijdigheid is te horen in abstracte nummers, waarin veel invloeden uit funk, rock en dub terugkomen – wat op ieder uitgebracht album tot een eigen sound leidde.

Het nieuwe album ‘I Grow Tired But Dare Not Fall Asleep’ zal op 1 mei verschijnen en eerder werd al de single “Concrete Pony” uitgebacht. Op dinsdag 20 oktober staat Ghostpoet in Paradiso Noord.

Ghostpoet
Datum: Dinsdag 20 oktober
Zaal: Paradiso Noord

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek