Hannah Williams & The Affirmations naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Hannah Williams & The Affirmations naar Tivoli Vredenburg
Hannah Williams & The Affirmations naar Tivoli Vredenburg

De Engelse soulzangeres Hannah Williams en haar zevenkoppige band The Affirmations leggen een funky soulgroove neer die rechtstreeks uit de seventies lijkt te komen. Het is moeilijk kiezen wat er beter is: de band of de stem van Williams – niet voor niets mocht ze lovende woorden ontvangen van Sharon Jones en Charles Bradley. Debuutalbum Late Nights & Heartbreak (2016) deed het op eigen kracht al goed, maar kreeg nog eens een boost toen rapper Jay-Z een fragment ervan samplede op zijn 4:44. Deze dame gaat nog groot worden – misschien daarom wel kreeg haar nieuwe album de titel 50 Foot Woman!

Hannah Williams & The Affirmations
Datum: 3 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek