Katchafire naar de Melkweg

Ticketmaster
Katchafire naar de Melkweg
Katchafire naar de Melkweg

Een avond met zonnige roots-reggae van de bovenste plank uit Nieuw-Zeeland. Katchafire begon als bescheiden Bob Marley-tributeband, maar kan zichzelf inmiddels met recht de troubadours van de Pacific Spirit noemen. ‘Big in New Zealand’, maar zeker ook ver daar buiten. De eerste twee albums van deze volledige Maori-band werden platinum, met vele hits, waaronder ‘Seriously’, ‘Frisk Me Down’, ‘Get Away’ en ‘Giddy Up’ – de best verkochte single van Nieuw-Zeeland in 2003. Menig festival en podium is door de band in vuur en vlam gezet en vele grootheden hebben met ze samen gewerkt, zoals The Wailers, Damian Marley en Alpha Blondy. De tour staat in het teken van nieuwe album ‘Legacy’, party time!

Katchafire
Datum: 04 juli
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek