The Analogues naar 013

Ticketmaster
The Analogues naar 013
The Analogues naar 013

De meeste mensen hebben nooit het privilege gehad om The Beatles live te zien spelen, maar The Analogues geven ons sinds 2014 de kans om weer live van de muziek van onze Britse helden te kunnen genieten. Deze Nederlandse tributeband heeft de afgelopen jaren in binnen- en buitenland furore gemaakt met de minutieuze live-reproducties van de latere Beatles albums. Op 9 oktober 2020 zou John Lennon 80 jaar zijn geworden als hij niet op 8 december 1980, 40 jaar geleden, op 40 jarige leeftijd zou zijn doodgeschoten. Om daar bij stil te staan spelen The Analogues in onze Main een John Lennon-tribute concert, waarin Lennon’s hoogtepunten uit de Beatles-jaren zullen worden gespeeld, maar ook de sterkste songs uit zijn solo carrière.

The Analogues
Datum: 03 november
Zaal: 013

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek