We Came As Romans naar 013

Ticketmaster
We Came As Romans naar 013
We Came As Romans naar 013

We Came As Romans is na 2 jaar terug in Nederland. En dat mag een klein mirakel heten. De Amerikaanse metalcore formatie werd gevormd in Michigan in 2005 en wist zich gelijk te onderscheiden met een mix van post-hardcore en melodic screamo, waarin positieve teksten samensmelten met orkestrale invloeden en verpletterende breakdowns. Met singles als ‘Hope’ en hun recentere werk ‘Cold Like War’ en ‘Fade Away’ laten de mannen uit Troy keer op keer zien waar ze voor staan. Maar toen sloeg het noodlot toe. In 2018 overleed vocalist Kyle Pavone op 28-jarige leeftijd aan een overdosis. Hoe ga je daar als band mee om? We Came As Romans besloot dat het niet goed voelde om Kyle te vervangen, maar ter ere van hem wél door te gaan met optreden. Dat brengt We Came As Romans vanavond naar 013, waar ze de Next zullen vullen met hun krachtige sound.

We Came As Romans
Datum: 29 mei
Zaal: 013

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek