Bongeziwe Mabandla naar Hedon

Ticketmaster
Bongeziwe Mabandla naar Hedon
Bongeziwe Mabandla naar Hedon

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek ook wereldwijd gehoord wordt. De release van zijn derde album komt daarom precies op tijd.

Bongeziwe Mabandla
Datum: 26 juni
Zaal: Hedon

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek