Leif Vollebekk naar Rotown

Ticketmaster
Leif Vollebekk naar Rotown
Leif Vollebekk naar Rotown

Leif Vollebekk, afkomstig uit Ottawa, Canada, is een multi-instrumentalist en songwriter, bekend om zijn sombere, melancholische popsongs over thema’s als verlangen, lang verloren liefde en avontuur. Tijdens zijn jeugd en tienerjaren ontdekte hij de muziek van Bob Dylan, Neil Young en Lou Reed, terwijl hij sterke affiniteit ontwikkelde met de geschriften en werken van Beat Generation-auteurs Allen Ginsberg en Charles Bukowski.

Vollebekks derde plaat Twin Solitude werd genomineerd voor de prestigieuze Polaris-prijs, waardoor zijn soulvolle, emotionele pop plots werd blootgesteld aan een groeiend aantal luisteraars. Zijn vierde album, het hardere, meer rock-georiënteerde album New Ways verscheen in 2019.

Leif Vollebekk
Datum: 15 oktober
Zaal: Rotown

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek