Moscow Death Brigade naar de Melkweg

Ticketmaster
Moscow Death Brigade naar de Melkweg
Moscow Death Brigade naar de Melkweg

Moscow Death Brigade is een techno-rap-punkband uit Rusland die circle pit waardige Hip-Hop maakt. Een unieke en fijne agressieve mix van electro, hardcore punk en rap, doordrenkt met graffiti en street culture en op smaak gebracht met een hele duidelijke progressieve sociale boodschap; tegen oorlog, tegen racisme en tegen iedere andere vorm van discriminatie.

MDB is het levende bewijs dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde wereldwijde ondergrondse beweging, gebaseerd op vriendschap, brother & sisterhood, wederzijdse support en vrijheid! From the Scene for the Scene!

Moscow Death Brigade
Datum: 6 december
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek