Rose Marin naar de Melkweg

Ticketmaster
Rose Marin naar de Melkweg
Rose Marin naar de Melkweg

Muziek op papier zetten is voor Rose Marin dé om haar meest persoonlijke verhalen en gedachten te vertellen. Met haar oprechte songs brengt ze herkenbare situaties tot leven in ieders eigen verbeelding. Naast optreden op onder andere Altersonic (Eurosonic Noorderslag) in Groningen en NPO Radio 2 (Leo Blokhuis) stond de jonge Haarlemse al op line-ups met artiesten als Miss Montreal, Waylon en Golden Earring.

Tijdens de hittegolf afgelopen jaar nam ze haar debuut-EP op, waarvan de eerste drie singles de afgelopen maanden uitkwamen. Op 3 juni 2020 zal de volledige EP genaamd ‘Southern Comfort’ volgen, welke ze met live band ten gehore zal brengen. In deze betoverende blend van country en folk, nemen haar Afrikaanse roots je mee op een mysterieuze reis door het leven!

Rose Marin
Datum: 03 juni
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek