Tygers Of Pan Tang naar Metropool

Ticketmaster
Tygers Of Pan Tang naar Metropool
Tygers Of Pan Tang naar Metropool

Tygers Of Pan Tang loopt al mee sinds de hoogtijdagen van NWOBHM en is altijd trouw gebleven aan het geluid waarmee ze doorbraken. De Tygers kennen de nodige bezettingswisselingen maar zorgen altijd voor een topselectie en de huidige selectie verkeert in uitstekende vorm. Dat is te horen op hun meest recente album ‘Ritual’. De band heeft er de tijd voor genomen maar het resultaat is navenant. Het is misschien wel hun beste release sinds klassieker ‘Spellbound’ en dat mag een prestatie genoemd worden. De single hieronder is een mooi voorbeeld van de oerkracht die Tygers Of Pan Tang nog altijd bezit: killer riffs, hoogstaande solo’s en een zanger die ook echt kan zingen.

Tygers Of Pan Tang
Datum: 20 november
Zaal: Metropool, Hengelo

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek