Blackbriar naar de Melkweg

Ticketmaster
Blackbriar naar de Melkweg
Blackbriar naar de Melkweg

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar stamt uit 2012, dankzij het succes van de van hun tweede single ‘Until Eternity’ kon Blackbriar in mei 2017 hun eerste EP, dankzij crowdfunding, succesvol uitbrengen in eigen beheer.

De sprookjesachtige setting van ‘until eternity’ werd de rode draad op de Fractured Fairytales EP. De sound van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen.

Met inmiddels 3 EP’s op zak en een eerste full lenght in the making, 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren.

Blackbriar
Datum: 13 november
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek