Michelle David and The Gospel Sessions naar Metropool

Ticketmaster
Michelle David and The Gospel Sessions naar Metropool
Michelle David and The Gospel Sessions naar Metropool

Michelle David and The Gospel Sessions is ondertussen 4 vlammende platen lang op weg. Op The Gospel Sessions deel 1 t/m 3 werd al rijkelijk geput uit een keur aan invloeden, van soul tot calypso en van jazz tot blues. Op elk deel wordt het groepsgeluid eclectischer en dat is dus ook op deel 4 het geval. Naast de hoofdingrediënten van de voorgaande indrukwekkende en uiterst smakelijke platen worden op dit deel smaken als afrobeat en northern soul en boogaloo toegevoegd. Het maakt deel vier de kleurrijkste plaat tot nu toe en dat is met de voorgangers in gedachten een prestatie op zich te noemen!

Victory! Het is het sleutelwoord voor Volume 4. Ten tijde van het derde deel werd tot schrik van velen borstkanker geconstateerd bij frontvrouw Michelle David maar gelukkig is ze hersteld. Na het herstel is de plaat opgenomen die dus vol zit met positiviteit, nieuwe invloeden én instrumenten. Extra strijkers, blazers, percussie en zelfs analoge synthesizers maken van de plaat het feest dat bij een overwinning past. Iedereen die The Gospel Sessions, met oerkracht Michelle David als stralend middelpunt, ooit live heeft ervaren weet dat je niet in een hogere macht hoeft te geloven om in de ban te komen van deze live sensatie. Zien is geloven maar vooral dansen, heel veel dansen!

Michelle David and The Gospel Sessions
Datum: 13 november
Zaal: Metropool, Hengelo

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek