Steve ‘N’ Seagulls naar de Melkweg

Ticketmaster
Steve ‘N’ Seagulls naar de Melkweg
Steve ‘N’ Seagulls naar de Melkweg

Deze Finse hillbillies zijn een ware live-sensatie met hun originele bluegrass-covers van bekende heavy metal-anthems. In combinatie met een trog aan moonshine komt deze feestband het beste tot zijn recht. Bovendien is de band veel meer dan een simpele gimmick. De ‘Gulls maakte in 2014 furore met hun eigen versie van AC/DC’s ‘Thunderstruck’ op YouTube, die sindsdien meer dan achtennegentig miljoen keer bekeken is. Een succesvol debuutalbum volgde ‘Farm Machine’ gevuld met steengoede bluesgrass-covers.

Inmiddels heeft heeft Steve ‘N’ Seagulls een vierde traktatie in petto, een gloednieuw album bomvol met ‘hillbillyfied’ klassiekers van de beste bands ter wereld. Deze band is een non-stop toerende feestmachine die je absoluut gezien moet hebben!

Steve ‘N’ Seagulls
Datum: 12 november
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek