The Exploited naar Metropool

Ticketmaster
The Exploited naar Metropool
The Exploited naar Metropool

The Exploited is al 40 jaar lang het levende bewijs. Riot starting, bouncer bashing, cop baiting, hotel trashing, foul talking, noise making, chaos causing, venue wrecking, government hating, rule breaking, piss taking, unrelenting, punk rocking. Met de term recalcitrant doe je deze punkers tekort. De bezetting wisselt nog wel eens maar frontman, boegbeeld en enfant terrible Wattie Buchan staat onafgebroken op de barricaden, voor zijn troepen en op het podium met The Exploited.

The Exploited maakt naam met hun razendsnelle punkongs die ook tegenwoordig nog altijd harder dan een boksbeugel komen. Een band die elk compromis uit de weg gaat, alle heilige huisjes omver schopt en schenen bont en blauw. De betonpunkformule van The Exploited is van grote invloed op andere bands maar er is geen band die het zo furieus kan brengen. In de studio is The Exploited ook nog steeds actief en aan onderwerpen om over te zingen geen gebrek. Maak je op voor een concert van een bende oproerkraaiers waar chaos troef is maar de sets desondanks retestrak!

The Exploited
Datum: 17 oktober
Zaal: Metropool, Enschede

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek