The Handsome Family naar de Effenaar

Ticketmaster
The Handsome Family naar de Effenaar
The Handsome Family naar de Effenaar

Met een puike show in De Kapel, vol hilariteit, sarcasme en sterke songs bevestigde deze familie in 2015 hun status. The Handsome Family bestaat uit het echtpaar Brett en Rennie Sparks. Sinds 1994 smeden zij de meest donkere americana, murder ballads en dreigende folk aaneen tot een bloedstollend, maar even bloedmooi geheel. De dreigende ondertoon van de muziek wordt nog eens extra versterkt door de verhalende teksten van Rennie Sparks, die niet alleen in haar muziek, maar ook in haar korte verhalen een voorliefde laat zien voor de zelfkant van de samenleving, gothic en misantropie.

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘Premium Roots, Folk & Americana’.

The Handsome Family
Datum: 25 februari
Zaal: Effenaar

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek