Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar de Effenaar

Ticketmaster
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar de Effenaar
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar de Effenaar

Thijs Boontjes zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Hij heeft een mooie plek in het muzieklandschap veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan.

Sinds februari is hij in iedereens geheugen gegrift met zijn compleet geniale bewerking van ‘All Night Long’ van Lionel Richie. Hij maakt zich vooral onsterfelijk met de zin ‘En daarna/Een drankje/Een nootje/Dan ben ik/Je boontje.’ Schattiger krijg je het de komende tijd niet meer in de hitlijsten. En beter trouwens ook niet. 100% dansgarantie!

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Datum: 08 oktober
Zaal: Effenaar

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek