Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Paard

Ticketmaster
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Paard
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Paard

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Op 16 oktober verwelkomen wij deze fijne vent en zijn orkest weer in PAARD.

De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer(2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Datum: vrijdag 16 oktober 2020
Zaal: Paard

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek