Church of Cash naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Church of Cash naar de Nieuwe Nor
Church of Cash naar de Nieuwe Nor

Vrijdag 20 november organiseert Ap Art Events in samenwerking met poppodium Nieuwe Nor te Heerlen een voor de liefhebbers van de legendarische Johnny Cash niet te missen optreden van de Cash Tribute “Church of Cash” (USA). The Church of Cash is eén van de allerbeste Johnny Cash Tribute bands momenteel in de VS.

Velen zijn geroepen, weinig uitverkoren om The Man in Black te mogen vertolken… Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings reeks. Ook de showmanship van the Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze band

Luister naar de zanger zijn stem timbre en klankkleur en je krijgt een rilling over je lijf..

Church of Cash
Datum: 20 november
Zaal: Nieuwe Nor

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek