De Kift naar de Hall of Fame

Ticketmaster
De Kift naar de Hall of Fame
De Kift naar de Hall of Fame

De eigenzinnige entertainers van De Kift keren terug naar Tilburg! De band uit Oost-Knollendam werd opgericht in 1988 en creëert een verrassende combinatie van muziek en theater, van fanfare tot punk. Naast gitaren, drums, trompetten en trombones, verrijkte de groep zich over de jaren heen met strijkers, percussie, sax en nog veel meer. Met hun recente single ‘Donauboot’ bewijst De Kift wederom dat de kracht van het absurdistische artistieke er nog altijd in zit. Vanavond staan ze in de Hall of Fame, om weer schetterend en schitterend over de verschrikkingen heen op zoek te gaan naar het goede!

De Kift
Datum: 02 oktober
Zaal: Hall of Fame

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek