The Regrettes naar Doornroosje

Ticketmaster
The Regrettes naar Doornroosje
The Regrettes naar Doornroosje

De Californische punkrockband The Regrettes met frontvrouw Lydia Night komen naar Nijmegen. In 2017 bracht de band het album ‘Feel Your Feelings Fool!’ uit, welke waanzinnige recensies ontving. Dit na optredens op Coachella, Lollapalooza, Reading, Leeds en Bonnaroo.

Vorig jaar waren ze de vaste gast in het voorprogramma tijdens de wereldtournee van Twenty One Pilots. Dit jonge viertal uit Los Angels maakt liedjes met een brutale twist en een aanstekelijke pop-punk verpakking. Soms heeft het iets weg van Karen O of Courtney Barnett. Aanrader voor liefhebbers van SWMRS en Skating Polly.

The Regrettes
Datum: 27 augustus
Zaal: Doornroosje

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek