Margaret Glaspy naar Paradiso

Ticketmaster
Margaret Glaspy naar Paradiso
Margaret Glaspy naar Paradiso

De Amerikaanse singer-songwriter Margaret Glaspy noemt Elliott Smith en Joni Mitchell als haar idolen, maar voor haar eigen muziek gaat ze een stuk breder te werk. Op haar debuut uit 2016 resulteerde dat in eerlijke, doch venijnige indierockliedjes met hier en daar gruizige bluesinvloeden. Het album werd dan ook uitgebracht op ATO Records, het label waar bands als King Gizzard & The Lizard Wizard, Alabama Shakes en Okkervil River bij getekend zijn. Na een uitgebreide tournee en de release van EP ‘Born Yesterday’ in 2018 is de artiest terug met haar langverwachte tweede plaat. Nu met meer synthesizers dan gitaren, maar nog altijd even melodisch en meeslepend.

Margaret Glaspy
Datum: Zaterdag 12 september 2020
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek