Pottery naar Paradiso

Ticketmaster
Pottery naar Paradiso
Pottery naar Paradiso

De jonge band Pottery uit Montreal creëert een geluid dat postpunk, pop en dance combineert en je gegarandeerd in een hypnotische staat brengt. Je hoort een beetje vroege Talking Heads, een beetje Thee Oh Sees en een beetje Devo terug in hun geluid. De vier studenten brachten vorig jaar debuut EP ‘No. 1’ uit met onder andere single ‘Hank Williams’, welke doet wat het belooft: country with a kick, een mix van surf en garage en Hank Williams met speed op. Ze bestaan dus nog niet zo lang, maar hebben nu al een stevige live-reputatie opgebouwd. Dit werd bevestigd op London Calling Festival afgelopen jaar, toen ze tot één van de hoogtepunten van het weekend werden bestempeld.

Pottery
Datum: Maandag 28 september 2020
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek