Pottery naar V11

Ticketmaster
Pottery naar V11
Pottery naar V11

Kintsugi, de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek, is een prachtige discipline die laat zien hoe mooi de littekens van het bestaan gedragen worden. Leg dit concept even één-op-één bij de Canadese/Britse band Pottery: we bespeuren in deze muziek de naden van bands als Orange Juice, Devo, The Chills en Josef K, samengeraapt tot een frisse nieuwe vorm.

Versplinterd en soms een beetje noisy, maar qua vorm en inhoud horen we stiekem gewoon magistrale tijdloze popliedjes. Pottery durft met hun muziek ook verhalen te vertellen buiten de persoonlijke bubbel. De lead single Lady Solinas is bijvoorbeeld losjes gebaseerd op het leven van Valerie Solinas, de vrouw die Andy Warhol neerschoot in 1968.

Pottery
Datum: 27 september
Zaal: V11

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek