Sorry naar Paradiso

Ticketmaster
Sorry naar Paradiso
Sorry naar Paradiso

Sorry is een jonge indierockband uit Noord-Londen onder leiding van jeugdvrienden Asha Lorenz en Louis O’Bryen. Alles wat dit viertal samen produceert is gedrenkt in ironie en zelfspot, maar tegelijkertijd blinken ze uit in het schrijven van innovatieve en onvoorspelbare nummers. Postpunk, pop, grunge en jazz worden op de best mogelijke manier gecombineerd in een bijdehante en opgefriste variant van indierock. Het platenlabel Domino was er dan ook snel bij toen de band eenmaal begon op te vallen in de Londense underground-scene. In maart 2020 bracht Sorry het uitstekend ontvangen debuutalbum ‘925’ uit, dat vele sterren en hoge cijfers kreeg toebedeeld van media als Pitchfork, The Line of Best Fit, NME en DIY.

Sorry
Datum: Zaterdag 5 december 2020
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek