Patrón en Black Bottle Riot naar De Pul

Ticketmaster
Patrón en Black Bottle Riot naar De Pul
Patrón en Black Bottle Riot naar De Pul

De Franse band Patrón en de Nijmeegse rockers van Black Bottle Riot staan zondag 20 december samen op het podium van De Pul voor een onvervalst vuige rockavond.

Patrón (uitgesproken op z’n Spaans met een rrrr, die van je tong afrolt als een flippo tussen je fietsspaken) trokken onlangs de aandacht met hun album, dat werd geproduceerd door Alain Johannes (Eleven, Them Crooked Vultures & Chris Cornell), die nog niet zo lang geleden zelf ook in De Pul stond. Samen met bevriende bandleden zoals Nick Oliveri en Joey Castillo (Queen of the Stone Age) werd een stevig album waarbij de bas en drums een kampioenschap om de zwaargewichten lijken te bevechten en de gitaren en zang je warm en ‘velvety’ proberen te hypnotiseren.

De Fransen komen niet alleen naar De Pul, maar worden bijgestaan door de Nijmeegse muzikanten van Black Bottle Riot. Al eventjes draait de band al mee in de Nederlandse scene. In februari kwam het vierde album genaamd ‘Fire’ uit. Een beetje The Allman Brothers, een beetje Lynyrd Skynyrd en een beetje Tom Petty. We zeggen wel: een Nijmeegse band. Maar in de sound van Black Bottle Riot’s is daar geen spoor van terug te vinden. Dikke riffs en dubbele gitaarlijnen. Black Bottle Riot is een échte rockmachine.

Patrón en Black Bottle Riot
Datum: 20 december
Zaal: De Pul

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek