Fenne Lily naar Bitterzoet

Ticketmaster
Fenne Lily naar Bitterzoet
Fenne Lily naar Bitterzoet

De jonge Britse singer-songwriter Fenne Lily maakte in 2016 een indrukwekkende entree in de muziekscene met haar eerste single ‘Top to Toe’. Het prachtige folkliedje was twee jaar later te vinden op haar debuutalbum ‘On Hold’. Ze bracht de plaat in eigen beheer uit, maar aan de opnames en productie droegen bandleden van Champs en de legendarische producer John Parish een steentje bij. Ondertussen is de muzikant uit Bristol 23 en heeft ze een platencontract bij het toonaangevende label Dead Oceans (Phoebe Bridgers, Mitski, Bright Eyes). Met haar nieuwste indiepopsingle ‘Hypochondriac’ zet Fenne Lily een meer up-tempo en minder melancholisch geluid neer; een veelbelovend voorproefje op haar nieuwe album.

Fenne Lily
Datum: Dinsdag 6 oktober 2020
Zaal: Bitterzoet

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek