Fiddler’s Green naar de Melkweg

Ticketmaster
Fiddler’s Green naar de Melkweg
Fiddler’s Green naar de Melkweg

Maak je weer klaar voor een wilde avond vol feestelijke volksmuziek uit alle windstreken, met o.a. de Celtic speedfolk van Fiddler’s Green uit Beieren. In hun thuisland speelt dit zestal al drie decennia zo’n beetje elk festival plat en hebben ze inmiddels de reputatie verworven als één van de beste live-acts van het moment. Met traditionele instrumenten als fiddle, accordion en bodhrán, naast rockende gitaren en drums, weten ze elk concert om te toveren tot een grote, dampende Ierse pub, waar alle problemen van de dag verdwijnen in vele pints Guinness en Jameson shots. Meer acts worden binnenkort bekend gemaakt, let’s go!

Fiddler’s Green
Datum: 9 oktober
Zaal: Fiddler’s Green

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek