Loïs Lane naar 013

Ticketmaster
Loïs Lane naar 013
Loïs Lane naar 013

Het Nederlandse duo Loïs Lane, zusjes Monique en Suzanne Klemann, deden 35 jaar geleden mee aan de Grote Prijs van Nederland. Ze wonnen niet, maar braken daarna wél door met hits als ‘Break It Up’, ‘Amsterdamned’, ‘It’s The First Time’ en ‘Fortune Fairytales’. Naast de popmuziek was ook mode ontzettend belangrijk voor de band en liveshows leken soms wel heuse modeshows. In de jaren 90 werden ze opgemerkt door niemand minder dan Prince die ze meenam op zijn Europese tournee en daarna op verschillende tracks van het album ‘Precious’ de productie voor zijn rekening nam. Dit jaar viert Loïs Lane ’35 Years As One’ en dat brengt ze vanavond naar 013 voor een avond met oude en nieuwe hits, de leukste anekdotes en een complete live band. Dat belooft een fijn zaterdagavondje te worden.

Loïs Lane
Datum: 26 september
Zaal: 013

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek