Damien Jurado naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Damien Jurado naar Tivoli Vredenburg
Damien Jurado naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado mag er dan vrij gewoon uitzien, zijn muzikale talent is ongewoon. Of hij nu rijk gearrangeerde songs maakt vol soundscapes of juist droefgeestige akoestische: Jurado weet je meteen te raken, met zijn Nick Drake-achtige stemgeluid als oog van de storm. Zijn potentie werd eind jaren negentig al ontdekt door het legendarische Sub Pop-label, waar hij zijn eerste platen uitbracht. Inmiddels kan Jurado terugkijken op een carrière van 25 jaar, maar hij wordt alleen maar beter. Zijn nieuwe (vijftiende) album What’s New, Tomboy? is net uit!

Damien Jurado
Datum: 1 november
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek