Opera Alaska naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Opera Alaska naar Tivoli Vredenburg
Opera Alaska naar Tivoli Vredenburg

Een toevallige ontmoeting in 2017 in een van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer-songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Zeker toen ze er ter plekke achterkwamen dat ze op steenworp afstand van elkaar wonen. Marien Dorleijn en Marzio Scholten delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter en frontman van de gelauwerde indieband Moss, en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In Opera Alaska bundelen Dorleijn en Scholten hun krachten, wat resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs.

Opera Alaska
Datum: 25 november
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek