A.ROSE naar Paradiso

Ticketmaster
A.ROSE naar Paradiso
A.ROSE naar Paradiso

De Britse zangeres Anna-Rose Clayton vormt samen met haar Amsterdamse vrienden de band A.ROSE. A.ROSE maakt eigentijdse, rauwe electropop, naar eigen zeggen geïnspireerd door de attitude van Tove Lo, het dansbare elektronische geluid van MØ en de zelfbewuste, emotievolle teksten van Lorde. De band bestaat uit drie vrouwen en één heer en wisselt tijdens hun liveshow soepel tussen elektrische en akoestische instrumenten. Na uitgeroepen te zijn tot OOR-talent tijdens de Popronde van 2018, verwierf A.ROSE vervolgens bekendheid met hun debuutsingle ‘ILYF’, die regelmatig gedraaid werd op XITE. Na een uitverkocht concert in Cinetol in januari van dit jaar én een overdonderende show op Eurosonic Noorderslag komt A.ROSE in oktober terug voor een concert in de kleine zaal.

A.ROSE
Datum: Vrijdag 16 oktober 2020
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek