Lee Fields & The Expressions naar Doornroosje

Ticketmaster
Lee Fields & The Expressions naar Doornroosje
Lee Fields & The Expressions naar Doornroosje

Lee Fields ademt soul sinds zijn geboorte in 1951. Als tiener verhuist hij eind jaren ’60 naar New York om aan zijn carrière als zanger te werken. Met succes want de Amerikaanse artiest groeit al snel uit tot een fenomeen en gaat hij op tournee met onder andere Kool and the Gang, Sammy Gordon and the Hip-Huggers en Darrell Banks.

Vandaag de dag werkt Lee Fields samen met zijn eigen band The Expressions en samen ontwikkelen ze verfijnde soul. Afgelopen jaar zat Lee Fields 50 jaar in het vak en bracht voor deze gelegenheid het fraaie nieuwe album ‘It Rains Love’ uit.

“I feel that every human being’s purpose is to do what their inner voice says to do. And my inner voice my driving force wants me to put out music and keeping making better records.” En dat is exact wat Lee Fields doet. Of het nou alleen is met andere artiesten of met zijn eigen band, Fields geeft altijd alles voor zijn muziek. Mocht James Brown nooit het daglicht gezien hebben dan had Lee Fields wel zijn schoenen gevuld als meest hardwerkende soul- en funkartiest op aarde.

Lee Fields & The Expressions
Datum: 1 mei
Zaal: Doornroosje

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek