Opera Alaska naar Paradiso

Ticketmaster
Opera Alaska naar Paradiso
Opera Alaska naar Paradiso

Opera Alaska is het nieuwe project van Moss-frontman Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten. Deze bundeling van krachten resulteert in sterke indiepopnummers met dromerige melodieën en zo nu en dan dansbare grooves. De twee muzikanten liepen elkaar in 2017 toevallig tegen het lijf in de Ikea, ontdekten een gezamenlijke liefde voor songwriting en gear en de rest is al bijna geschiedenis. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter/zanger van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In de zomer van 2020 verschijnt het debuutalbum met daarop elf tracks, die in vijf sessies werden opgenomen in het Kytopia-complex.

Opera Alaska
Datum: Zaterdag 21 november 2020
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek