Joan Franka naar de Melkweg

Ticketmaster
Joan Franka naar de Melkweg
Joan Franka naar de Melkweg

Joan Franka (Rotterdam, 2 april 1990), is een Nederlandse act wiens aanwezigheid niet onopgemerkt kan zijn gebleven. In 2010 had zij haar debuut op de Nederlandse televisie door haar deelname aan de eerste editie van The Voice Of Holland. Nadat ze in 2012 mee deed als kandidaat voor het Eurovisie Songfestival en een nummer 1 hit scoorde, verdween Joan abrupt uit de spotlight. Na 8 jaar radiostilte is ze terug!

Op 27 november presenteert Joan Franka haar debuut album uit dat ze samen heeft geschreven met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) en is geproduceerd door Pablo van de Poel (DeWolff). De muziek hiervan is geïnspireerd door films van Quentin Tarantino en artiesten als Shirley Bassey, The Shadows en The Doors.

Joan Franka
Datum: 27 november
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek