Fil Bo Riva naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Fil Bo Riva naar Tivoli Vredenburg
Fil Bo Riva naar Tivoli Vredenburg

De jonge singer-songwriter Fil Bo Riva werd geboren in Italië, groeide op in Ierland en opereert sinds een paar jaar vanuit Berlijn. Zijn muziek is al even veelzijdig als zijn levensloop – van miniatuurliefdesliedjes tot epische songs, Fil Bo Riva kan alles aan, mede dankzij zijn krachtige stem. Met zijn debuut-ep If You’re Right, It’s Alright (2016) veroorzaakte hij al aardig wat reuring, en in 2019 maakte hij een grote muzikale sprong voorwaarts met zijn eerste album Beatiful Sadness. Prijsnummer is het negen minuten durende Different But One, waarmee Fil Bo Riva zijn eigen Bohemian Rhapsody aflevert!

Fil Bo Riva
Datum: 7 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek