The Howl & The Hum naar Paradiso

Ticketmaster
The Howl & The Hum naar Paradiso
The Howl & The Hum naar Paradiso

The Howl & The Hum combineert donkere, hypnotiserende pop met postpunkinvloeden. Zelf omschrijft de band uit York hun muziek als volgt: “The Howl & The Hum is een ellendige discotheek waarin James Bond-themanummers worden geschreven voor films waarin Jimmy nog steeds verliefd is op dat meisje.” De indierockers stonden al tweemaal op London Calling Festival en werden door recensenten en publiek beide keren een van de absolute hoogtepunten genoemd. Na een optreden op Lowlands 2019 en een eigen clubconcert in Amsterdam is het nu tijd voor de grote zaal van Paradiso.

The Howl & The Hum
Datum: Donderdag 28 januari 2021
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek