Opera Alaska naar Patronaat

Ticketmaster
Opera Alaska naar Patronaat
Opera Alaska naar Patronaat

Een toevallige ontmoeting in 2017 in één van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer/songwriter Marien Dorleijn en jazzgitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Zeker toen ze er ter plekke achterkwamen dat ze op steenworp afstand van elkaar wonen. Samen delen ze een liefde voor songwriting, gear en muziek maken. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter en frontman van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In Opera Alaska bundelen Dorleijn en Scholten hun krachten, wat resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs. Het leverde een van de betere rockplaten van het jaar op die overal op klinkende recensies kon rekenen.

Opera Alaska
Datum: 28 september
Zaal: Patronaat

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek