Jett Rebel naar De Pul

Ticketmaster
Jett Rebel naar De Pul
Jett Rebel naar De Pul

Jett Rebel geeft in juli kleinschalige solo shows in elf zalen in Nederland. Tijdens de Face To Face Tour is hij te zien in onder andere Amsterdam, Arnhem, Venlo, Utrecht, Deventer, Bloemendaal en Hilversum. De zalen gaan weer (beperkt) open en livemuzikant Jett Rebel is van de partij. Deze zomer is hij te zien in elf Nederlandse theaters en poppodia. Vanwege het intieme karakter noemt hij het de Face To Face Tour.

“Ik zit ook al drie maanden thuis. Niet spelen voelt voor mij zo onnatuurlijk, ik ben blij dat het weer kan”, aldus Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel. “Ik geef sowieso altijd het beste dat ik in me heb.”

2020 is een heel ander jaar geworden dan iedereen voor ogen had, zo ook Jett Rebel. Geen wonder dat hij weer staat te popelen om het podium op te mogen, in zijn eentje. Uiteraard wordt aan alle vereisten en voorzorgsmaatregelen voldaan, maar de essentie blijft hetzelfde: een man en zijn muziek.

Jett Rebel
Datum: 15 juli
Zaal: De Pul

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek